Skip to content Skip to footer
 
 

Din betroede partner
når du huser dine ansatte i Danmark

Lad os finde det rigtige hjem til dine medarbejdere

Vi har mere end 15 års erfaring med at hjælpe større eller mindre virksomheder til at finde den rigtige bolig til deres medarbejdere. Derfor ved vi, hvad det kræver at opfylde Jeres behov. Det hele handler om at gøre det nemt for jer!

Vi har et stort udvalg af ejendomme i vores portefølje, som inkluderer både korttids- og langtidsleje. Hvad enten I leder efter en møbleret eller umøbleret lejlighed eller et hus, hvor familier eller kolleger kan bo sammen, kan vi hjælpe jer med finde det, I søger.

Vi tilbyder, ud over hjælp til at finde den rigtige bolig, ekstra ydelser gennem vores samarbejde med eksterne leverandører. Dette inkluderer add-on-tjenester, såsom ugentlig rengøring, fuld administration af ejendommen, havearbejde og lign. Vores vision er at være markedsleder indenfor udlejning af ejendomme, og at have vores eget servicecenter med fuld facility management. Kontakt os endelig, hvis du har særlige ønsker til din bolig. Vi er her for at hjælpe dig.

Kontakt: info@nordichousing.dk – Du hører fra os inden for 24 timer

Eksempler på ejendomme, som vores kunder har boet i:

Små lejligheder / huse
Større lejligheder / huse til flere
Familiehuse / lejligheder
Vores netværk – din fordel

Vores mission er at være en pålidelig partner, når det kommer til at finde den rigtige ejendom til dine medarbejdere. Processen skal være enkel og udført rigtigt første gang. Vi sikrer, at du får en ejendom med den rigtige placering, pris, lejeperiode, størrelse og med de ydelser, du har brug for. Med vores store erfaring på markedet og vores solide portefølje af ejendomme, er vi allerede godt på vej.

Ikke én løsning fungerer for alle

Vi forstår, at et hjem skal være mere end et tag over hovedet – det skal være et sted hvor man kan være sig selv med plads til afslapning, fred og ro. Vores portefølje af ejendomme er meget forskelligartet, og vores ejendomme er beliggende i hele Danmark og i hele Skandinavien.

Hvordan fungerer det?

Vi præsenterer potentielle boliger for jer, som I kan se på. Når I har fundet den perfekte bolig, får I en lejekontrakt til at underskrive. Når kontrakten er underskrevet, er jeres del af arbejdet stort set gjort. Vi sørger for, at alt er klar til jeres medarbejderes ankomst, så de hurtigt og nemt kan slå sig ned i deres nye hjem. Igennem hele deres ophold kan I kontakte os, og vi hjælper også gerne med ekstra ydelser som rengøring, havearbejde eller lign.

Ofte stillede spørgsmål:

Hvilken pris skal jeg forvente pr. medarbejder?

Det afhænger af, hvilke muligheder vi finder til dig. Vi kan enten lave en aftale på en fast pris pr. medarbejder inkl. ekstra ydelser eller eksklusiv ekstra ydelser, alt afhængigt af dine behov. Kontakt os, så vi kan tale om dit budget og de muligheder, vi kan tilbyde dig.

Vores medarbejder mangler en bolig i 5 nætter – Kan I hjælpe os med at finde det?

Ja, vi tilbyder overnatninger fra 1 nat til flere år. Kontakt os på telefon eller email, og lad os hjælpe dig med at finde det, du har brug for.

Det handler om at gøre det enkelt for dig. Indkvarteringen er let, fleksibel og med garanti for kvalitet i hvert trin af processen.

Udtalelser fra tidligere kunder:

”Vi har arbejdet sammen med Nordic Housing i næsten 4 år, og vi er rigtig glade for samarbejdet fordi de arbejder professionelt og imødekommer vores behov. Derudover er det vigtigt for os at alle vores boliger er samlet et sted, at vi har én kontaktperson. Vi gør både brug af deres korttidsleje og langtidsleje, da det økonomisk bedre kan betale sig at indlogere vores ansatte, som kommer på korte besøg, i lejligheder i stedet for dyre hoteller”.

”At have Nordic Housing som partner har været det rigtige valg for os. Vores situation ændrede sig drastisk da Corona ramte verdenen og den fleksibilitet vi blev mødt af har været helt fantastisk. Vores firma har hovedsæde i udlandet så valget af Nordic Housing var også afhængigt af at have en partner med masser af møblerede boliger tæt på vores arbejdsplads”.

Gør som flere andre virksomheder har gjort – lad Nordic Housing hjælpe med at finde den bolig der passer til Jer. Vi har kapaciteten, netværket og god erfaring til at kunne møde jeres behov. 

Send os en mail og hør om jeres muligheder: info@nordichousing.dk
eller ring på: +45 70 23 70 80

VORES TEAM

Med os som din partner sørger vi for, at du får den bolig, du har brug for, når du har brug for den, og til den rigtige pris!

live chat
Hvad kan vi hjælpe med?
Tak for din besked. Vi besvarer dit spørgsmål hurtigst muligt. Bemærk, at det kan tage op til 1-2 arbejdsdage!
Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Amuli