Skip to content Skip to footer
 
 

Om Nordic Housing

Nordic Housing er et boligudlejningsfirma beliggende i Nordsjælland. Vi administrerer ejendomme gennem vores professionelle netværk af partnere til både private og professionelle ejere. Nordic Housing har desuden et tæt samarbejde med nogle af de største virksomheder i Danmark, og fungerer som formidlere mellem udstationerede medarbejdere og udlejere i hele Danmark.

Hos Nordic Housing forstår vi vigtigheden af at levere en professionel service gennem hele udlejningsprocessen. Vi administrerer alle typer boliger, fra en et-værelses lejlighed i en tre måneders periode til luksusvillaer over en lang periode, både møbleret og umøbleret. Desuden tilbyder vi tjenester såsom ind- og udflytningsrapporter og administration af boligen.

Nyt kapitel. Nyt Nordic Housing.

Fra den 1. september 2023 træder Camilla Dalskjær i spidsen for Nordic Housing ved at erhverve rettighederne til navnet og grundlægge Nordic Housing Denmark ApS. Dette skridt markerer et strategisk fokus på boligudlejning som kerneaktiviteten. Nordic Housing Denmark ApS vil udelukkende have fokus på fremtidig udlejning og vil ikke være involveret i aktiviteter fra før d. 1. september 2023.

Camilla Dalskjær, der har en stærk baggrund inden for ejendomsforvaltning, ser frem til at udvikle innovative og skræddersyede løsninger inden for boligudlejning. Det nye selskab, Nordic Housing Denmark ApS, vil arbejde dedikeret på at imødekomme behovene hos boligsøgende og boligejere fremadrettet. Med denne ændring i fokus søger Camilla Dalskjær at styrke Nordic Housing Denmark ApS som en førende aktør inden for boligudlejning og opnå øget kundetilfredshed.

Nordic Housing Denmark ApS ser frem til at levere en endnu bedre oplevelse for alle, der er involveret i boligudlejningsprocessen og byde nye partnere og kunder velkommen.

Kontakt os for at høre, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

BESTIL EN GRATIS VURDERING

(+45) 7023 7080

live chat
Hvad kan vi hjælpe med?
Tak for din besked. Vi besvarer dit spørgsmål hurtigst muligt. Bemærk, at det kan tage op til 1-2 arbejdsdage!
Best Choice for Creatives

This Pop-up Is Included in the Theme

Purchase Amuli